Valodicsajok.com

Szexpartner és masszázs kereső

Partner kereső dögös csajokkal

partnerNéhány hónapja vége lett egy párkapcsolatomnak, amit utólag már egyáltalán nem is bánok. Túl sok volt a hiszti, a féltékenykedés, és zavart, hogy már egy év után túl szorosra akarta a kapcsolatot fűzni a csaj. Úgy voltam vele, hogy túl fiatal vagyok még elköteleződni, és nem nagyon tudnék még lemondani az összes többi bombázóról, akikkel bármi lehet. Néhány esti sörözgetés után a haverokkal rájöttem, hogy nő nélkül azért mégsem mehet a dolog túl sokáig, úgyhogy partner kereső oldalakon kezdet keresgélni.

Jó lett volna kapcsolat, csak lazább keretek között. Aztán rájöttem, hogy a legtöbb partner kereső oldalon a csajok tele vannak az álomlovagról szóló fantáziákkal, és cseppet sem reálisan látják a dolgokat, pláne nehezen mennek bele személyes találkozókba. Ekkor döntöttem úgy, hogy várjunk még kicsit ezzel a párkapcsolat dologgal, és inkább az erotika irányába mozdultam el.

A valodicsajok.com partner kereső kifejezetten a szexkapcsolatokra épít, és olyan dögös csajok hirdetnek az oldalon, akik minden igényt kielégítenek nem csak külsőségek terén, de a bevállalóssággal kapcsolatban is.

A partner kereső site egyébként azért is nyerte el tetszésem, mert a csajok dögös képei mellett arról is olvashatok az adatlapjukon, hogy mit szeretnek az ágyban, illetve megegyezéses alapon mi az, amit bevállalnának. Van,hogy csak egy gyors szopásra vágyok, máskor pedig jól esne egy masszázs. Ha épp szexhiányom van, tudom, hogy a valodicsajok.com-on ehhez biztosan találok megfelelő partnert.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>